Swimkick deel 1: 05-11-2017Vanmiddag hebben we de eerste Swimkick wedstrijd van het seizoen gezwommen. Er waren weer flink wat kids die voor het eerst meededen en ze hebben super gezwommen!! 

Jullie zijn Toppers!!!!


Kijk voor de uitslagen van de Swimkick bij Wedstrijden > Uitslagen of klik hier.

BZC Dolfijnen


Junioren/Jeugd Circuit deel 2: 04-11-2017Vandaag hebben onze toppers het tweede deel van de JJS competitie gezwommen, hij was weer zwaar maar ze hebben het super gedaan!!

Kijk voor de uitslagen bij Wedstrijden > Uitslagen of klik hier.

BZC Dolfijnen


BZC Dolfijnen ging op kamp: 05-09-2017Het zwemkamp van dit jaar was super leuk. Het begon allemaal met het verzamelen bij de Plons. Alle tassen in de auto proppen en vooral geen kinderen vergeten. Eenmaal op de kamplocatie aangekomen werden de 4 kamers ingedeeld. Een kamer voor de kleine jongens, een kamer voor de jonge meisjes, nog een kamer voor alle groten en de laatste kamer was voor de kampleiding. Als avond spel gingen we levend stratego spelen. Wat hier en daar natuurlijk niet volgens de regels ging maar dat kan het wel leuk maken. In de avond lekker rond het kampvuur zitten en nog met diegene die wakker waren een quiz gespeeld met als presentator Willem. Na het kampvuur duurde het nog lang voor dat het stil was in de puber kamer zoals het werd genoemd.De volgende ochtend allemaal fris en fruitig aan het ontbijt natuurlijk en het ochtendspel ging daarna van start. Het was een spel waar je zeer originele foto's moest maken en die moest Whats appen om een woord terug te krijgen. Die woorden moesten aan het eind van de dag gebruikt worden bij de bonte avond. Bij de bonte avond is ook de nieuwe hoofdtrainer Louis komen kijken. Als je wilde weten wat Marco of Sylvia doen in hun vrije tijd of je kennis wou testen in leuke quiz was je daar aan het goede adres. En zoals de voorgaande avond heeft iedereen nog gezellig langs het kampvuur gezeten. De volgende ochtend zat iedereen nog fris en fruitiger te wachten totdat we naar het zwembad gingen. Daar hebben we nog een leuke afsluiting gehad. Kortom dit kamp was wederom een leuk kamp voor groot en klein.

Marit Rog


RUBEN PROFICIAT: 11-06-2017Gisteren en vandaag heeft onze Ruben super gepresteerd op de Gelderse kampioenschappen (minioren competitie). Hij was de enige van BZC Dolfijnen die de limieten wist te behalen en kon daardoor zijn titel op de 100mtr schoolslag met succes prolongeren!!! Daarnaast wist hij ook nog 1x zilver en 2x brons te behalen. Met deze medaille oogst heeft hij zich zelfs weten te verbeteren tov vorig seizoen.

BZC Dolfijnen


Dolfijnen op Stelten: 06-01-2017