Oud Papier lopen BZC Dolfijnen


BZC Dolfijnen haalt maandelijks in de gemeente oud papier op. Als vereniging krijgen wij hier een vergoeding voor. Een aantal betrokken leden zet zich hier persoonlijk voor in. Indien u hieraan mee wilt helpen, kunt u contact opnemen met Guido de Bakker.

Spelregels oud papier lopen:

  • Iedere derde maandag van de maand wordt er door de ouder-groep van de BZC Dolfijnen gelopen. Per keer zijn er bij voorkeur 3 mensen aanwezig.
  • Op de avond dat je staat ingepland dien je stipt om 18.30u aanwezig te zijn bij basisschool het Schrijverke op Aalsterveld. Daar worden dan de veiligheidsjasjes en werkhandschoenen uitgereikt.
  • In de maanden januari, maart, mei, juli, september en november lopen BZC Dolfijnen en De Zuipneuzen samen de wijk De Tinnegieter. Deze wijk wordt gelopen met ene loper van De Zuipneuzen. Sta je daarvoor ingepland dan dien je stipt om 18:30u aanwezig te zijn bij sportschool de Tinnegieter.
  • Als je een keer niet kunt lopen: gaarne onderling ruilen en aub ook even bij ons melden wie jou vervangt.

Belangrijke documenten i.v.m. veiligheid tijdens het oudpapier lopen:


De PDF-documenten kunnen online worden geraadpleegd of kunnen worden gedownload. De powerpoint presentatie kan worden gedownload om te bekijken.